DiaDens.PCM

De DiaDENS-PCM is hét apparaat voor therapie en zonaal diagnose ontworpen.

Het is een van de nieuwste ontwikkelingen van DENAS MS Corporation.

DiaDENS-PCM heeft een breed scala aan therapeutische frequenties.

Hiermee kunnen acute, maar ook speciaal chronische ziekten veel doelmatiger bestreden worden.

Een therapeut kan ook zeer snel pijn bestrijden, waar dan ook door veroorzaakt.

15 ingebouwde programma’s helpen om gemakkelijk problemen zoals allergie, spijsverteringsstoornissen, rugpijn, gewrichtspijn, vegetatieve vasculaire dystonie, gynaecologische pijn, hoge bloeddruk, hoofdpijn, hoesten, menstruatiecyclus stoornissen, stoornissen aan de urinewegen, onmacht, rinitis, trauma’s en verstikking te behandelen.

DiaDENS-PCM heeft drie modi voor zonaal diagnose, behandeling en preventie; de therapie modus, de MED-modus en de screening modus.

In de Therapie modus, die werkt op verschillende frequenties kan de therapeut probleemgebieden opsporen door het langzaam verplaatsen van het apparaat over de huid. Wanneer men de DiaDENS PCM over zo’n probleemgebied beweegt (in contact met de huid) kunt u óf “plakken” van de elektrodes ervaren, óf een lichte pijnprikkeling, óf een lichte verkleuring van de huid. Dit betekent dat er zogenaamde triggerzones zijn gevonden. Deze dient de therapeut een paar (3-5) minuten na te behandelen. De te behandelen pijnklachten zullen binnen 5-20-minuten verdwijnen of sterk verminderen.

De MED-modus, helpt ook probleemgebieden (pathologische spots) te vinden door het meten van de tijd tussen het zenden van een signaal naar het lichaam en het ontvangen van het antwoord. In dat geval gebruikt de therapeut eerste fase van het MED-programma. Men kan ook beide fasen van de MED- programma toepassen voor preventieve behandeling.

De modus Screening is een puur diagnostische modus. Hiermee kan de therapeut pathologische gebieden heel snel opsporen.